Diensten

Wassalon Smid levert een totaalpakket aan diensten. We bieden de service om uw was te halen en te brengen en naast het wassen zorgen wij ook voor het mangelen en het strijken. Om het pakket compleet te maken bieden wij u de mogelijkheid uw kleding voor stomen bij ons aan te bieden. En zijn er defecten in kleding en schoenen? Wij hebben contact met kleding- en schoenreparateurs en zorgen ervoor dat alles in goede staat wordt afgeleverd. Kortom: uw was is bij ons in goede handen.

Wassen

Met zorg wordt aandacht besteed aan uw was. Wij wassen gevarieerd op kleur en vezelsamenstelling. De was wordt schoon en behoudt zijn kleur. Onze wasmiddelen zijn geurneutraal en de bestanddelen zorgen voor behoud van kwaliteit van het materiaal en de kleur. Bovendien zijn de machines groter dan het exemplaar dat u mogelijk thuis heeft. De grootte van de machine bevordert de kwaliteit van de was en houdt de was kreukvrij.

Mangelen

Mangelen

Wij gebruiken in de wassalon een mangelmachine die zorgt voor een perfecte naad in uw broek. Linnen en ander goed wordt strak en stevig weer aan u overhandigd.

Strijken

Onze diensten blijven niet beperkt tot alleen het wassen. Het is mogelijk om de was te laten strijken. Het voelt en ziet er goed uit om een stapel linnengoed kaarsrecht gestreken in de kast terug te leggen.

Horeca

Enkele horeca-exploitanten behoren tot onze klantengroep. Wij leveren service op maat. Op drukke dagen is het zelfs mogelijk eens of vaker per dag te wassen en te retourneren. Dit wordt telkens volledig afgestemd op de vraag van dat moment. Tot deze was worden handdoeken, gastendoeken, bed- en tafellinnen en kleding van keukenpersoneel en van de bediening gerekend.

Particulieren

Als u zelf de was doet dan komen op z’n minst wekelijks kleding, dekbedovertrekken, handdoeken en vaatdoeken aan u voorbij. Het is te overwegen om dit (deels) uit te besteden. Onder particulieren rekenen we ook de sportverenigingen, die wekelijks de sporttas van het team langs brengen.

Bedrijven/scholen

De beste reclame voor het bedrijf is goed, schoon en verzorgd voor de dag komen en daarbij is schone kleding onontbeerlijk. Gezondheidscentra, fysiotherapeuten maar ook garagebedrijven maken gebruik van onze diensten. Voor elk segment gebruiken wij een separate wasmachine om daarmee een onderscheid te maken in gradaties van vuile was.

Wat Kunnen wij Wassen

Naast de standaard ‘wasjes’, wassen wij ook:
– vlaggen
– vitrage
– gordijnen
– dekbedden
– overalls
– matrashoezen
– slaapzaken
– inloopmatten

Paardendekens wassen wij ook, maar uit het oogpunt van hygiëne wordt dit op een andere locatie verzorgd.